top of page

Bærum Kulturhus

Bærum Kulturhus har revitalisert belysningsanlegget og fått ny fasadebelysning som tydeliggjør og formidler bruken gjennom lysdesign.

Bygget har en tydelig og særegen arkitektur, og vi ønsket at vår lysdesign skulle ha minimal innvirkning på bygget slik at dagidentiteten ble ivaretatt. Samtidig skulle lyskonseptet skape en tydelig nattidentitet og befeste Bærum kulturhus som nettopp en kulturdestinasjon.

Belysningskonseptet spiller på tematikken rundt kulturhuset og formidlingen som gjøres gjennom året. Det er her stjerner og talenter får vist frem sine ferdigheter, og vi som publikum blir begeistret, beveget og kanskje også til tider provosert. Kunst skal vekke følelser. Vi ønsker å vekke følelser i møte med fasaden, og da en smakebit av kulturhusets hjerte.

Oppdragsgiver ønsket å forsterke kulturhusets identitet som et signalbygg i Sandvika sentrum. Lysdesignet for bygningen skaper en merverdi til området samtidig som det forankrer identiteten et levende kulturhus har. Bygget kan nå gjennom lys kommuniserer med sine omgivelser og gir oss en spennende fasadebelysning.

Prosjektgalleri

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page