top of page

Hotel Continental

Vi har lagt vekt på å integrere belysningen på Hotel Continental på en måte som komplementerer bygningens arkitektur og identitet uten synlige tekniske installasjoner. Kriteriene for god fasadebelysning inkluderer høy visuell komfort, lav lysforurensing og en fleksibel lysstyring som kan tilpasses hotellets aktiviteter.

Fasade belysningen spiller en viktig rolle for å fremheve arkitekturen og materialitet. Belysningen her understøtter stil epoken den tilhører og fremhever kvalitetene som er typiske for funkis-perioden. Den inviterer og skaper en lun atmosfære i bybildet, samtidig som den understreker hotellets kvaliteter på en subtil måte.


Tekniske installasjoner har blitt minimert og strategisk plassert, for å redusere synlighet og sikre en ren og sømløs estetikk.


I tillegg har vi implementert lys styringssystemer som gjør at belysningen kan tilpasses hotellets behov og aktiviteter i sann tid. Dette inkluderer dynamisk justering av lys basert på tid på døgnet, sesongvariasjoner og spesielle hendelser, noe som støtter hotellets helhetlige opplevelse og funksjonalitet, samtidig som det tar hensyn til omgivelsene.


Prosjektgalleri

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page