top of page

Ekberg Skulpturpark

Tanken bak lysdesignen er å skape ett nennsomt og rolig lysanlegg som forener funksjonalitet og estetikk. Fokuset har hele tiden vært 100% på lyskvalitet og visuell komfort. Her er det selve opplevelsen som har den sentrale rolle

Resultatet er spennende og inviterer til bruk på kveldstid. Lysanlegget skal ikke dominere eller utkonkurrere andre faggrupper, men spille på lag og harmonere slik at man sammen skaper den gode opplevelse. Det er jobbet mye med designen av armaturene slik at dem skal fremstå med ett moderne utrykk og samtidig gli naturlig inn i skogsmiljøet.

Armaturene er spesielt designet for parken og forener visuell komfort, estetikk og led teknologi. Vi har gått for integrerte løsninger som skaper gode visuelle rom for opphold. Resultatet er ett anlegg som glir naturlig inn i parken uten sjenerende blending.

Belysningen av skulpturer er spesielt interessant, her er det jobbet med kjente metoder i en ny setting. Målet er å belyse skulpturene med minst mulig fjernvirkning og fortolkning.


Prosjektgalleri

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page