Utsikten

Oslo by har fått et nytt utsiktspunkt som har blitt et landemerke i byen og inviterer til besøk med sin flotte utsikt, rolige atmosfære og stemningsbetont lysdesign hele året. 

Plassen trekker kunst, by og natur sammen og vi har arbeidet målrettet med at den tekniske installasjonen ikke skal være forstyrrende eller synlig. På denne måten lar vi belysningen i rekkverket ramme inn skulpturen og er rammen rundt kunsten. 

Lysdesignet tydeliggjør formen og punktet blir godt synlig fra sentrum. Belysning er integrert i rekkverket og gir en neddempet og rolig stemning med slepelys i en varm tone på kvelden. Dette gir et klart signal på en grense, økt lesbarhet og er et trygghetsskapende element i et ellers mørkt område.   

Skulpturbelysningen er spesialkonstruert og understreker silhuetten samt lyssetter skulpturen i sin helhet. En «enkel» installasjon, men med stor visuell effekt og komfort. Benker og skilt har fått integrert belysning, og for å gjøre overgangen til den mørke skogen mykere har vi valgt å baklyse noen utvalgte trær.

1/1